Ylämaankarjan lähilihaa Pirkanmaalta – suoraan tuottajalta

Tilamyymälä palvelee arki-iltaisin klo 18-21 ja vkl 10-18, tai sopimuksen mukaan! Tampereelle kuljetuksia!

Tilamyymälä  on tilakeskuksessa, Ojalantie 105, 32740 Sastamala / Äetsä! Tervetuloa!

Tilamyymälä palvelee arki-iltaisin klo 18-21 ja vkl 10-18, tai sopimuksen mukaan! Soitathan etukäteen – olemme usein, mutta emme ihan aina kotona. Kuljetuksia Tampereelle ja “matkan varrelle” (ei toimituskuluja)!

Tuoteluetteloon voit tutustua suoramyyntiosiossa.  Kokolihat ovat tarkastettuja,  raakakypsytettyjä ja luuttomia.  Arkena kuljetuksia Tampereelle ja Tampereen suuntaan (ei toimituskuluja, ei minimierää, nouto Kissanmaalta). Tilalla tilamyymälässä asioinnit arki-iltoina miel. klo 18 jälkeen, viikonloppuisin vapaasti – toivomme etukäteen soittamista niin, että tilakeskuksella on joku paikalla asiakkaan saapuessa.