Ylämaankarjan lähilihaa Pirkanmaalta – suoraan tuottajalta

La 16.9. “Osta tilalta”-päivä ja avoimet ovet klo 10-16!

* La 16.9.17  ”Osta tilalta -päivä” ; Ojalassa ollaan avoimin ovin klo 10-16. Kahvi- ja mehutarjoilu. Tilamyymälä palvelee. Eläimiä tavattavissa ja osalle saa halutessaan syöttää leipää. Tervetuloa!

Tilamyymälä  on tilakeskuksessa, Ojalantie 105, 32740 Sastamala / Äetsä! Tervetuloa!

Tilamyymälä palvelee arki-iltaisin klo 18-21 ja vkl 10-18, tai sopimuksen mukaan! Soitathan etukäteen – olemme usein, mutta emme ihan aina kotona. Kuljetuksia Tampereelle ja “matkan varrelle” (ei toimituskuluja)!

Tuoteluetteloon voit tutustua suoramyyntiosiossa.  Kokolihat ovat tarkastettuja,  raakakypsytettyjä ja luuttomia.  Arkena kuljetuksia Tampereelle ja Tampereen suuntaan (ei toimituskuluja, ei minimierää, nouto Kissanmaalta). Tilalla tilamyymälässä asioinnit arki-iltoina miel. klo 18 jälkeen, viikonloppuisin vapaasti – toivomme etukäteen soittamista niin, että tilakeskuksella on joku paikalla asiakkaan saapuessa.