Ylämaankarjan lähilihaa Pirkanmaalta – suoraan tuottajalta

“Osta tilalta” -päivänä la 15.9. Ojala muuttaa kaupunkiin; noutopisteessämme Kissanmaankatu 11, 33530 Tampere ollaan paikalla klo 10-15. Kahvi- ja mehutarjoilu. Tule leppoisille ostoksille ja rupattelemaan haikkuilusta ja verrattomasta tuotteestamme eli korsiruokitusta ylämaannaudasta :) !

“Osta tilalta” -päivänä 15.9. Ojala muuttaa kaupunkiin; noutopisteessämme Kissanmaankatu 11, 33530 Tampere ollaan paikalla klo 10-15. Kahvi- ja mehutarjoilu. Tule leppoisille ostoksille ja rupattelemaan haikkuilusta ja verrattomasta tuotteestamme eli korsiruokitusta ylämaannaudasta :) !

Tilamyymälä  on tilakeskuksessa, Ojalantie 105, 32740 Sastamala / Äetsä! Tervetuloa! Tilamyymälä palvelee arki-iltaisin klo 18-21 ja vkl 10-18, tai sopimuksen mukaan! Soitathan etukäteen – olemme usein, mutta emme ihan aina kotona. Kuljetuksia Tampereelle ja “matkan varrelle” (ei toimituskuluja)!

Tuoteluetteloon voit tutustua suoramyyntiosiossa.  Kokolihat ovat tarkastettuja,  raakakypsytettyjä ja luuttomia.  Arkena kuljetuksia Tampereelle ja Tampereen suuntaan (ei toimituskuluja, ei minimierää, nouto Kissanmaalta). Tilalla tilamyymälässä asioinnit arki-iltoina miel. klo 18 jälkeen, viikonloppuisin vapaasti – toivomme etukäteen soittamista niin, että tilakeskuksella on joku paikalla asiakkaan saapuessa.