Kategoriat
Ajankohtaista

Muista myös Ojala Highlandin Tampereen noutopiste Hakametsässä!

Ojala on tullut kaupunkiin; noutopisteestämme Hakametsästä,  Kissanmaankatu 11, 33530 Tampere (TaYS:n naapurustossa!) saatavissa TILAUKSESTA grass fed -laatuista, raakakypsytettyä verratonta ylämaannautaa ja lihajalosteita pirkanmaalaiselta kotitilalta 🙂 !’

Voit pyytää myös tarjouksen omien mieltymysten tarjouskorista!!!

Tilamyymälä palvelee tilakeskuksessa, Ojalantie 105, 32740 Sastamala / Äetsä! Tervetuloa! Tilamyymälä palvelee

arki-iltaisin klo 18-21 ja vkl 10-18, tai sopimuksen mukaan! Soitathan etukäteen – olemme usein, mutta emme ihan aina kotona. Kuljetuksia Tampereelle ja ”matkan varrelle” (ei toimituskuluja)!

Tuoteluetteloon voit tutustua suoramyyntiosiossa.  Kokolihat ovat tarkastettuja,  raakakypsytettyjä ja luuttomia.  Arkena kuljetuksia Tampereelle ja Tampereen suuntaan (ei toimituskuluja, ei minimierää, nouto Kissanmaalta). Tilalla tilamyymälässä asioinnit arki-iltoina miel. klo 18 jälkeen, viikonloppuisin vapaasti – toivomme etukäteen soittamista niin, että tilakeskuksella on joku paikalla asiakkaan saapuessa.